Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Аудіопорадник від поліції Полтавщини: «Поради для літніх людей: як уникнути обману?»

Дата: 27.01.2022 10:42
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

 

   Кожен прагне відчувати себе у цілковитій безпеці та не вагатися, приймаючи рішення: купляти чи не купляти, міняти чи не міняти, довіряти чи не довіряти. Яких простих правил слід дотримуватися, щоб не стати наступною жертвою шахраїв?

   Відповіді на актуальні запитання слухайте в Аудіопораднику від поліції Полтавщини «Поради для літніх людей: як уникнути обману»? У цій добірці ми пропонуємо рекомендації, які допоможуть уникнути найбільш поширених шахрайських схем, що (на жаль) і донині використовують аферисти для обману людей старшого віку.

   Пам’ятайте, тільки вам вирішувати хто може переступити поріг вашого будинку, а також з ким та про що ви будете розмовляти особисто чи телефоном.

    Будьте обережними у своїх діях і рішеннях! Радьтеся з тими, кому найбільше довіряєте і нехай нові знання будуть вашим надійним захистом від обману.

  Додаткова інформація на © Офіційний сайт Національної поліції: https://pl.npu.gov.ua/news/profilaktichni-zaxodi/audioporadnik-vid-policziji-poltavshhini-poradi-dlya-litnix-lyudej-yak-uniknuti-obmanu/?fbclid=IwAR3BMQLcyfVBLwvwW33Jx8rkQP018eizHSL96rMmKw02uKeaofSFeWXe_A4

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь