Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 22.02.2022 15:36
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

   Повідомлення про початок розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Комишнянської селищної територіальної громади Мирогородського району Полтавської області.

  З метою реалізації державної політики у сфері містобудування та з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади з додержанням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів та з урахуванням концепції інтегрованого розвитку території територіальної громади, на виконання вимог чинного законодавства п’ятнадцятою сесією Комишнянської селищної ради восьмого скликання прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Комишнянської селищної територіальної громади Миргородського району Полтавської області (рішення № 36 від 08 лютого 2022 року).

 Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно – транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

 Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 01.09.2021р. № 926).

  На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану.

  Термін внесення пропозицій з 22.02.2022р. по 15.03.2022р.

 Пропозиції можна надавати на адреси:

- електронною поштою: komisnasr@ukr.net;

- офіційними листами: вул. Миру, 84, смт Комишня Миргородський район Полтавська область (виконавчий комітет Комишнянської селищної ради).

 Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали, місце проживання.

 Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Виконавчий комітет Комишнянської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь