Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Миргородський міський сектор з питань пробації повідомляє

Дата: 05.04.2022 15:44
Кількість переглядів: 457

Важливо! До уваги клієнтів пробації, які постійно або тимчасово проживають на території Комишнянської територіальної громади!

Повідомити про зміну місця перебування можна будь-який підрозділ пробації! Особи, які перебувають на обліку органів пробації, мають систематично відвідувати підрозділ пробації для реєстрації та інформувати уповноважений орган з питань пробації про зміну місця перебування. У будь-якому випадку важливо завжди залишатися на зв’язку з працівниками пробації! У зв’язку з активними бойовими діями або їх загрозою на території України багато громадян нашої держави тимчасово переїжджають до більш безпечних територій. В умовах воєнного часу клієнти пробації можуть повідомити про себе та зміну свого місця перебування у будь-який доступний із нижче перерахованих способів: 1) зателефонувати або надіслати відповідне повідомлення через будь-який доступний месенджер інспектору пробації (або будь-якому працівнику) підрозділу пробації, на обліку якого перебуває особа; 2) звернутися до будь-якого підрозділу пробації, найближчого до нинішнього місця знаходження. Органи пробації є у всіх містах та великих населених пунктах; 3) написати на офіційну пошту: shtab@probation.gov.ua або у месенджер у Фейсбуці на сторінці «Пробація України Probation in Ukraine» (https://www.facebook.com/probation.ua) наступну інформацію: прізвище, ім’я та по-батькові, інформацію про місце проживання до початку війни та тимчасове місце перебування, контактну інформацію, інформацію про найменування підрозділу, на обліку якого перебувають. Додатково можна зазначити, коли і за якою статтею засуджені. Окрім того, особи, які залишаються на тимчасово окупованій території або в зоні активних бойових дій, і які не мають можливості повідомити інспектора пробації про своє місце перебування у телефонному режимі, - також можуть це зробити через офіційні канали зв’язку з Центром пробації, зазначені вище у п.3. Головне зараз – безпека життя та здоров’я кожного! Не наражайте себе на небезпеку! Повідомляйте про себе у безпечний спосіб!

Миргородський міський сектор з питань пробації знаходиться за адресою: 37600 м. Миргород вул. Якова Усика, 34 каб. 310, Полтавської області. Електронна адреса:pl23@probation.gov.ua.

Автор: Начальник Миргородського міського сектору філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області Юрій ЯвтушенкоФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь