Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Повідомлення про результати проведення громадських слухань

Дата: 23.02.2023 09:08
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

   Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, 06 лютого 2023 року в адмінбудівлі Попівського старостинського округу Комишнянсьької селищної ради за адресою: вул. Центральна, 75, с. Попівка Миргородського району Полтавської області відбулися громадські слухання з обговорення містобудівної документації, а саме «Детальний план території по вулиці Козацька для розміщення базової станції стільникового зв’язку у с. Попівка Миргородського району Полтавської області»

   В громадських слуханнях прийняли участь 21 мешканець старостинського округу громади, серед яких були присутні представник земельного відділу селищної ради та громадяни села Попівка. Громадські слухання складалися з виступу начальника відділу земельних ресурсів та екологічних питань Ковтун Олени Леонідівни та доповіді головного архітектору проекту Бородич Людмили Володимирівни.

   За результатами проведення громадських слухань вся інформація внесена до протоколу, з метою подальшого розгляду депутатами селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь