Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 05.06.2023 15:19
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

   З метою налагодження ефективної взаємодії між органами місцевого самоврядування та молоддю громади, створено Молодіжну раду при Комишнянській селищній раді.

  Молодіжна рада – це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який сприяє реалізації права молоді на участь у формуванні та реалізації молодіжної політики, впливає на розвиток молодіжного лідерства, залучає молодь до вирішення соціально-економічних проблем та проблем у культурній, спортивній та освітній сферах, запобігає поширенню негативних явищ у молодіжному середовищі.

  Тому, якщо ти віком від 14 до 35 років, амбітний, комунікабельний, творчий, готовий до змін та бажаєш покращити нашу громаду або реалізувати свій проєкт чи отримати новий досвід та знання - тобі до нас!

  Подавай свою кандидатуру до Молодіжної ради при Комишнянській селищній раді! Заповнюй анкету rada.info/upload/users_files/26163478/040938f00202c6c07c4351ae9fb423e2.docx та надсилай на електронну адресу: vkms-komyshnya@ukr.net до 20 червня 2023 року. Очікуй повідомлення або дзвінок про дату, місце та час проведення установчих зборів з відбору членів Молодіжної ради.

  Залишилися питання?

  Телефон для довідок: 097 328 8349


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь