Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Щодо участі у тренінгу

Дата: 20.06.2023 11:25
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

   З метою створення умов для реінтеграції ветеранів/-нок АТО/ООС/російсько-української війни та їх долучення до соціально-економічної розбудови територіальних громад Полтавської області відбудеться тренінг «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей», за підтримки Полтавської обласної військової адміністрації, Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ПОВА, Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», Полтавського університету економіки і торгівлі та Полтавської Торгово-Промислової палати.

   Тренінг проводитимуть:

- Віта Клименко, директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», к.е.н., доцентка кафедри міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»;

- Світлана Туль, заступниця директорки Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», к.е.н., доцентка кафедри міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі.

   Дата і місце проведення: 24 червня 2023 року, 10:00 – 16:20 за адресою: Полтава, вул. Коваля, 3.

  Запрошуємо ветеранів/-нок АТО/ООС/російсько-української війни Вашої громади, заповнити форму для участі у тренінгу: http://surl.li/ieumz. Якщо посилання не відкривається, скопіюйте і вставте його у строку пошуку Вашого браузера.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь