Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення з розгляду питання проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки.

Дата: 08.09.2023 11:49
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

   Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Комишнянська селищна рада.

  Громадське обговорення проводилося з питання проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки.

  Згідно рішення виконавчого комітету селищної ради від 26 липня 2023 року № 95 «Про проведення громадських слухань з обговорення проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки». Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення 28.07.2023 року оприлюднене на офіційному веб-сайті Комишнянської громади.

   Пропозиції (зауваження) приймались Комишнянською селищною радою. Протягом встановленого строку пропозицій та зауважень щодо проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки до Комишнянської селищної ради ні у письмовій, ні в електронній формі не надійшло.

   За результатами громадських слухань було вирішено розпочати роботу над СЕО із залученням фахівців у галузі екології, географії, ґрунтознавства тощо. Організувати активну інформаційну та мотиваційну кампанію для залучення широкого кола громадськості для обговорення проєкту СЕО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь