Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення з розгляду питання проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки.

Дата: 08.09.2023 11:49
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

   Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Комишнянська селищна рада.

  Громадське обговорення проводилося з питання проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки.

  Згідно рішення виконавчого комітету селищної ради від 26 липня 2023 року № 95 «Про проведення громадських слухань з обговорення проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки». Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення 28.07.2023 року оприлюднене на офіційному веб-сайті Комишнянської громади.

   Пропозиції (зауваження) приймались Комишнянською селищною радою. Протягом встановленого строку пропозицій та зауважень щодо проєкту Стратегії розвитку Комишнянської селищної територіальної громади на 2023 – 2028 роки до Комишнянської селищної ради ні у письмовій, ні в електронній формі не надійшло.

   За результатами громадських слухань було вирішено розпочати роботу над СЕО із залученням фахівців у галузі екології, географії, ґрунтознавства тощо. Організувати активну інформаційну та мотиваційну кампанію для залучення широкого кола громадськості для обговорення проєкту СЕО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь