Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

«Правовий вісник»

Дата: 04.10.2023 09:29
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

   Запрошуємо всіх шанувальників юридичної науки та тих, хто цікавиться правами та законами, на захоплюючу подорож через сторінки вересневого випуску щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги у Полтавській області.

   У цьому номері вас чекає справжній коктейль актуальної інформації та цікавих статей. Тут докладно розглянуто ключові події зі світу безоплатної правничої допомоги в нашій області та надамо роз'яснення щодо норм чинного законодавства.

    Вам варто обов'язково прочитати:

 Меморандум з Офісом Ради Європи в Україні – наша спільна ініціатива у сфері відновного правосуддя.

 Система безоплатної правничої допомоги приєднується до боротьби з ігровою залежністю, допомагаючи тим, хто найбільше цього потребує.

 Дізнаємося про особливості навчального року 2023/2024 і як вони вплинуть на нас.

 Інформація про те, як система безоплатної правничої допомоги допомагає встановлювати факти, які мають юридичне значення.

 Вчимося вирішувати конфлікти за допомогою медіації як позасудової процедури.

 Важлива тема психосоціальної підтримки на робочому місці.

 Дізнавайтеся про успішний досвід співпраці Миргородської міської територіальної громади з системою безоплатної правничої допомоги.

 Реалізація проєкту «Протидія домашньому насильству» як частина концепції МВС «Безпечна країна» - це важливий крок у попередженні та протидії насильству.

 Полтавська митниця розповість вам про особливості статусу АЕО та його переваги при митному декларуванні.

 Важлива інформація від рятувальників: не спалюйте суху рослинність!

 Тепер можна подати заяву на страхову виплату до Пенсійного фонду України онлайн – дізнайтеся як.

 Україна впроваджує новий вид покарання – пробаційний нагляд. Дізнайтеся, що це означає. Поза цими захоплюючими темами, не пропустіть постійні рубрики нашої газети: «Сторінка адвокат консультує» та «Консультації WIKILEGALAID». Тут ви знайдете актуальні роз'яснення правового характеру.

   А якщо ви завжди цікавилися роботою працівників системи безоплатної правничої допомоги, то рубрика «Людина права» - це для вас. Тут ви зможете ознайомитися з зразками документів та дізнатися більше про роботу цієї важливої системи. Завітайте за посиланням https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTrr5YZ9iRGQkSVDemcqlV8ZIod4-VlQHH55dIUGZ6MGxuBSUEwMxWkwoZBArhNow/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&fbclid=IwAR3dsPuXAemvsmFzWXE5P7aRDtRrFd94cmMtOlrBXyKinL1tKMHo2sDKeN0&slide=id.p2 , щоб насолодитися цікавою та корисною інформацією.

 Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь