Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

«Правовий вісник»

Дата: 04.10.2023 09:29
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

   Запрошуємо всіх шанувальників юридичної науки та тих, хто цікавиться правами та законами, на захоплюючу подорож через сторінки вересневого випуску щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги у Полтавській області.

   У цьому номері вас чекає справжній коктейль актуальної інформації та цікавих статей. Тут докладно розглянуто ключові події зі світу безоплатної правничої допомоги в нашій області та надамо роз'яснення щодо норм чинного законодавства.

    Вам варто обов'язково прочитати:

 Меморандум з Офісом Ради Європи в Україні – наша спільна ініціатива у сфері відновного правосуддя.

 Система безоплатної правничої допомоги приєднується до боротьби з ігровою залежністю, допомагаючи тим, хто найбільше цього потребує.

 Дізнаємося про особливості навчального року 2023/2024 і як вони вплинуть на нас.

 Інформація про те, як система безоплатної правничої допомоги допомагає встановлювати факти, які мають юридичне значення.

 Вчимося вирішувати конфлікти за допомогою медіації як позасудової процедури.

 Важлива тема психосоціальної підтримки на робочому місці.

 Дізнавайтеся про успішний досвід співпраці Миргородської міської територіальної громади з системою безоплатної правничої допомоги.

 Реалізація проєкту «Протидія домашньому насильству» як частина концепції МВС «Безпечна країна» - це важливий крок у попередженні та протидії насильству.

 Полтавська митниця розповість вам про особливості статусу АЕО та його переваги при митному декларуванні.

 Важлива інформація від рятувальників: не спалюйте суху рослинність!

 Тепер можна подати заяву на страхову виплату до Пенсійного фонду України онлайн – дізнайтеся як.

 Україна впроваджує новий вид покарання – пробаційний нагляд. Дізнайтеся, що це означає. Поза цими захоплюючими темами, не пропустіть постійні рубрики нашої газети: «Сторінка адвокат консультує» та «Консультації WIKILEGALAID». Тут ви знайдете актуальні роз'яснення правового характеру.

   А якщо ви завжди цікавилися роботою працівників системи безоплатної правничої допомоги, то рубрика «Людина права» - це для вас. Тут ви зможете ознайомитися з зразками документів та дізнатися більше про роботу цієї важливої системи. Завітайте за посиланням https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTrr5YZ9iRGQkSVDemcqlV8ZIod4-VlQHH55dIUGZ6MGxuBSUEwMxWkwoZBArhNow/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&fbclid=IwAR3dsPuXAemvsmFzWXE5P7aRDtRrFd94cmMtOlrBXyKinL1tKMHo2sDKeN0&slide=id.p2 , щоб насолодитися цікавою та корисною інформацією.

 Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь