Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

Звіт депутата Комишнянської СТГ Миргородського району від виборчого округу 5 Жушми Ірини Віталіївни від ПП"Слуга народу".

Дата: 12.12.2023 11:23
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

   Виконуючи вимоги статті 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", я, Жушма Ірина Віталіївна, депутат Комишнянської СТГ звітую перед своїми виборцями про виконання наданих мені повноважень.

  Депутат - це, насамперед, представник інтересів громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування. Тому основним завданням у здійсненні депутатської діяльності вважаю турботу про людей. На засіданнях комісій та сесіях беру участь в обговоренні нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховую думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень у межах моїх депутатських повноважень.

  За звітний період організовувала збір коштів для потреб ЗСУ разом з місцевими фермерами та жителями села, робили випічки, готували різні домашні страви для воїнів з нашого села, та які лікувалися в Миргородській лікарні.

  Весною була організована толока мешканців села Гасенки щодо вирубки та випилу чагарників на вулицях. Упорядковували кладовища. За цей період мною були внесені питання до керівництва громади:

· про ремонт колодязів сільського водогону;

· про огорожу дитячого майданчика; · вуличне освітлення;

· окультурення територій села.

  Дещо вже зроблено, а багато питань на стадії обговорення та вирішення. Для депутата маленького села, на мою думку, насамперед, важлива турбота на рівні спілкування та вирішення побутових проблем жителів.

  Я вдячна усім небайдужим жителям мого округу за підтримку та розуміння. Матимемо надію, що у вирішенні проблемних питань буде відчутна допомога як керівництва селищної громади так і партії "Слуга народу"

30.11.2023                                                                                                                                                              Жушма І.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь