Комишнянська громада

Полтавська область, Миргородський район

ІНФОРМУЄМО !

Дата: 08.07.2024 16:19
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

    З технологічним розвитком суспільства з’являються нові види загроз для статевої сфери особи, зокрема у вигляді широкого розповсюдження дитячої порнографії, створення у соціальних мережах груп, що посягають на статеву недоторканість, поширення заражених додатків і мережевих вірусів, які виводять на екран рекламу і оголошення порнографічного змісту.

    Необхідно зазначити, що згідно наукових досліджень, останніми роками в мережі Інтернет дуже розповсюджені такі явища, як інтимне листування та входження в довіру до дитини з метою особистої зустрічі для вступу в сексуальні відносини. Діти можуть стати жертвами оскільки не вбачають в цьому (спілкуванні через мережу Інтернет) реальної загрози.

    Таке спілкування є небезпечним тому необхідно звернутися до правоохоронних органів Миргородського району (Миргородського РВП ГУНП в Полтавській області тел. 102, Миргородської окружної прокуратури тел. 0535552526) з повідомленнями про вчинення щодо протиправної поведінки, в тому числі сексуального характеру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь